GTA

Tematy o grach: nowości, porady, itd.

Re: GTA

Postprzez Kociol » 2005-06-13, 07:33

Przy zdrowym transfserze, ktorego moj torrent doznał w nocy sciagnalem 1 GB i dzisiaj za 2-3 h mogę liczyc na tš grę, wiec zacieram na wieczór ršczki do gry 8)
Kociol
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2343
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:02
Lokalizacja: Knurów
Online: 7m 3s

Re: GTA

Postprzez zborek » 2005-06-13, 12:58

Ja gram na Play2 w San Andreas i coraz bardziej wczuwam się w tš gierkę.Jest super.Można jeżdzić rowerem,traktorem itp.Tylko gra czesami potrafi być nudna,ale i tak wymiata.



Pozdro
:-P :-P :wink: :wink:
Obrazek

Obrazek
zborek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 641
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:04
Lokalizacja: Suwałki
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Lmollu » 2005-06-13, 13:07

Tschik napisał(a):
Mam prosbe do torrenciarzy Moze ktos mi sciagnac ten save i wrzucic na www.youshareit.com?

Masz 8)


Dzieki Jasiu :D Juz mialem od wczoraj, bo mi kumpel pomogl, ale dzieki :wink:
Obrazek
Lmollu
Bawarczyk
 
Posty: 1814
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 18:22
Lokalizacja: Gliwice
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Kociol » 2005-06-13, 14:16

Pograłem przed chwila w gierke i powiem, cudna:) Podoba mi sie bardzo, jak wspomnial Zborek mozna jezdzic nawet traktorami, wszystki rodzajami motorow, samochodow, tirami. W ogole "dziwki" niektore maja noże:D Lol..w ogole mapa wielka i super trasy, tu miasto, tam wies itp...
Az chce sie grac :)
Kociol
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2343
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:02
Lokalizacja: Knurów
Online: 7m 3s

Re: GTA

Postprzez Lmollu » 2005-06-13, 14:21

Juz mnie rece swierzbia! Jutro rano facet ma mi ta gierke wyslac! Dostane w srode albo czwartek!
Obrazek
Lmollu
Bawarczyk
 
Posty: 1814
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 18:22
Lokalizacja: Gliwice
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Jaca_FCB » 2005-06-13, 14:35

Ja tam już gra mam od 5 dni :d
Z TorrentBytes œcišgnołem w niecałe 20 godzin całoœć :D
Gierka jest po prostu full wypas i chyba nigdy mi się nie znudzi
FC Bayern - Deutscher Rekordmeister
....::::::Forever Number One!!!::::::....
Obrazek
Jaca_FCB
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 294
Wiek: 33
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:03
Lokalizacja: Katowice
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Tomachawek » 2005-06-13, 16:54

ja właœnie instaluje GTA SA i normalnie nie moge sie doczekać aż będę sobie w niš pykał :-)

EDIT:
mam problem, wszystko super zainstalowalem gta, wlaczam gre i po filmiku jak juz ma sie pokazac menu wyskakuje mi blad "Wystšpił problem z aplikacjš gta_sa.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." i probowalem na rozne sposoby ale i tak za kazdym razem to wyskakuje ale nic co o tym myslicie?????
Tomachawek
 

Re: GTA

Postprzez Simin » 2005-06-14, 00:57

Tomachawek napisał(a):ja właœnie instaluje GTA SA i normalnie nie moge sie doczekać aż będę sobie w niš pykał :-)

EDIT:
mam problem, wszystko super zainstalowalem gta, wlaczam gre i po filmiku jak juz ma sie pokazac menu wyskakuje mi blad "Wystšpił problem z aplikacjš gta_sa.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." i probowalem na rozne sposoby ale i tak za kazdym razem to wyskakuje ale nic co o tym myslicie?????

Moze byc brak jakiejs latki, lub co bardziej prawdopodobne CRACKA!! :P
Obrazek

"Mamy zbyt mało dziadów w drużynie, a zbyt dużo grzecznych chłopców." - Mark Van Bommel
Simin
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 1521
Wiek: 34
Dołączył(a): 2005-04-06, 22:45
Lokalizacja: Poznań
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez El Pomidorros » 2005-06-14, 13:02

Simin napisał(a):Moze byc brak jakiejs latki, lub co bardziej prawdopodobne CRACKA!! :P


Tomachawek napisał(a):mam problem, wszystko super zainstalowalem gta, wlaczam gre i po filmiku jak juz ma sie pokazac menu wyskakuje mi blad "Wystšpił problem z aplikacjš gta_sa.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." i probowalem na rozne sposoby ale i tak za kazdym razem to wyskakuje ale nic co o tym myslicie?????


Mozliwe ze wina cracka zbytnio od tego nie zalezy. Gdyby brakowalo cracka to by na samym poczatku otwierania gry wyskoczyl komunikat "o wlozeniu oryginalnej plyty do napedu CD-Rom", a u Tomachawka bledem jest inny komunikat.
Wydaje mi sie, ze mozliwe ze moze brakowac ci jakiegos pliku w folderze "Data", ktory jest potrzebny do odtwarzania... jesli nie bedziesz mogl nic zrobic, porównaj sobie z jakas osoba, której chodzi ta gra, jakie on ma pliki i jakie ty i bedziesz wtedy bynajmniej wiedzial czy faktycznie chodzi o jakis brak. Pozdrawiam :wink:
El Pomidorros
 

Re: GTA

Postprzez zborek » 2005-06-14, 20:01

Kurde chyba mam za słabego kompa na San Andreas(dobrze,że na playa2 mam) jak wkładam płyte to mi wogole nie odczytuje gry.Wiecie może dlaczego????.



Pozdro
:D :D :D
Obrazek

Obrazek
zborek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 641
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:04
Lokalizacja: Suwałki
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Tomachawek » 2005-06-14, 20:05

mi gra już działa brakowalo mi paru plikow, zrobilem format i jeszcze raz zainstalowalem i juz dobrze. Napieram w to caly czas :-)
Tomachawek
 

Re: GTA

Postprzez killy » 2005-06-14, 20:07

zborek napisał(a):Kurde chyba mam za słabego kompa na San Andreas(dobrze,że na playa2 mam) jak wkładam płyte to mi wogole nie odczytuje gry.Wiecie może dlaczego????.


:lol: :lol: :lol: rzeczywiscie jak nie czyta ci plyty to musisz miec slabiutki sprzet, procek, ram i karta muzyczna do wymiany------->wymien te czesci a cd rom zacznie czytac :wink:
killy
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2181
Wiek: 31
Dołączył(a): 2005-04-06, 18:06
Lokalizacja: Jelenia Góra/Wrocław
Online: 2d 22h 25m 47s

Re: GTA

Postprzez olek » 2005-06-14, 20:17

karta muzyczna


?? a co ona ma wspolnego z dzialaniem gry :P zapewne chodzilo ci o karte graficzna czyz nie ? ;)
olek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2787
Dołączył(a): 2005-04-06, 21:54
Online: 0s

Re: GTA

Postprzez Max » 2005-06-14, 21:01

fabian napisał(a):
karta muzyczna


?? a co ona ma wspolnego z dzialaniem gry :P zapewne chodzilo ci o karte graficzna czyz nie ? ;)
:lol: nastepny... :P chyba logiczne ze jak nie czyta plyt to wina czytnika cd-rom :]

[ Dodano: 2005-06-14, 22:02 ]
ps wsadzasz ta sama plyte co do playa ? :lol:
Max
Administrator
 
Posty: 3212
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-03, 15:48
Lokalizacja: Berno
Online: 17m 53s

Re: GTA

Postprzez zborek » 2005-06-14, 21:05

Max no co Ty.Niewsadzam tej samej płyty co do Playa2 bo wiem,że wtdy by nie działalo.Pożyczylem od kumpla i jakoœ nie czyta.
Obrazek

Obrazek
zborek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 641
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:04
Lokalizacja: Suwałki
Online: 0s

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Gier

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron