FIFA '07

Tematy o grach: nowości, porady, itd.

Re: FIFA '07

Postprzez merqn » 2006-09-29, 06:12

ja najprawdopodobnie dzisiaj dostane od kumpla polowe fify :P (sciagamy na spolke) i mam nadzieje ze warto bylo poswiecic 2 noce ;]
Obrazek
merqn
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 572
Wiek: 29
Dołączył(a): 2005-04-06, 18:06
Lokalizacja: z Bawarii
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez asA » 2006-09-29, 11:10

mic napisał:
Do ściągnięcia tutaj pełna wersja !

jak tu ściągnąć pełną wersję ??
http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,63865,2076220.html
wejdz tu i wpisze w miejsce gdzie pisze żeby wpisac kod dostępu 6801004129 i dołącz,
i witaj w lidze ,zapraszam serdecznie
asA
Bawarczyk
 
Posty: 296
Dołączył(a): 2006-04-30, 10:35
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez Pero » 2006-09-29, 11:26

asA napisał(a):mic napisał:
Do ściągnięcia tutaj pełna wersja !

jak tu ściągnąć pełną wersję ??


haha :mrgreen: lol
Pero
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 1050
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-27, 08:51
Lokalizacja: Gliwice
Online: 19m 52s

Re: FIFA '07

Postprzez asA » 2006-09-29, 12:36

te do śćiągnięcia......to był link gdzie mozna podobno sciagnac tą grę

[ Dodano: 2006-10-03, 19:00 ]
jak mozna spolszczyc fife-menu?albo miec komentatora polskiego?mam angielską wersję fify(org. oczywiscie)
http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,63865,2076220.html
wejdz tu i wpisze w miejsce gdzie pisze żeby wpisac kod dostępu 6801004129 i dołącz,
i witaj w lidze ,zapraszam serdecznie
asA
Bawarczyk
 
Posty: 296
Dołączył(a): 2006-04-30, 10:35
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez Kamilexus » 2006-10-04, 14:38

Ja kupiłem w sklepie FIFE 07 Polską wersje jezykową i stroje bayernu są białe i czerwone i tez orginał
BUNDES LIGA
Kamilexus
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2006-10-04, 13:43
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez olli » 2006-10-04, 14:58

asA napisał(a):te do śćiągnięcia......to był link gdzie mozna podobno sciagnac tą grę

[ Dodano: 2006-10-03, 19:00 ]
jak mozna spolszczyc fife-menu?albo miec komentatora polskiego?mam angielską wersję fify(org. oczywiscie)

W życiu nie grałem w fife 07 ale wydaję mi się że przy instalacji trzeba wybrać język polski :roll:
olli
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 1471
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-03, 16:04
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Online: 1h 4m 47s

Re: FIFA '07

Postprzez lechista_tomek » 2006-10-05, 08:36

No ja mam Fifke od wczoraj. Wrażenia niby grafika taka sama ale widać, że zawodnicy lepiej poruszają się po boisku podobnie jak w PES naprawde świetna gra tryb menadzerski też polepszony naprawde świetne
lechista_tomek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 1239
Wiek: 27
Dołączył(a): 2006-09-27, 14:08
Lokalizacja: Gdańsk
Online: 5d 12h 10m 37s

Re: FIFA '07

Postprzez Piecia » 2006-10-05, 10:18

Dopóki nie kupie nowego Pes'a to będe pewnie pykał w fifke, ale co tu ukrywać, produkt EA odbiega od Konami :) I tyle ode mnie ;]



pzdr
Piecia
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 722
Wiek: 28
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:38
Lokalizacja: Białystok
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez shadow7 » 2006-10-06, 16:50

Ja również czekam na nowego PESa, ale póki co gra w fife przez neta też sprawia mi niezła radość. W singlu jest troche nudniej, ale ujdzie w tłoku. Mam nadzieje, że kilku forumowiczów znajdzie czas i pyknie ze mną sparing przez neta. Piszcie na gg: 4313401.
Obrazek
shadow7
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2565
Wiek: 28
Dołączył(a): 2006-01-25, 16:28
Lokalizacja: Warszawa
Online: 72d 7h 38m 33s

Re: FIFA '07

Postprzez kama_reda » 2006-10-11, 18:48

asA napisał(a):te do śćiągnięcia......to był link gdzie mozna podobno sciagnac tą grę

[ Dodano: 2006-10-03, 19:00 ]
jak mozna spolszczyc fife-menu?albo miec komentatora polskiego?mam angielską wersję fify(org. oczywiscie)


Należy ściągnąć spolszczenie (zajmuje ok. 110 mb) i je zainstalować. Jeśli chcesz torrenta do spolszczenie to pisz na priva.
Pozdrawiam.
kama_reda
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 260
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:18
Lokalizacja: Reda
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez upek » 2006-10-12, 11:53

Obrazek
Screen z Fify 07 :d
jak myslicie kto to ? :d
szczerze powiem ze nie mam pojecia i jesli mialbym strzelac to chyba Julio dos Santos
Obrazek
upek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 5657
Wiek: 31
Dołączył(a): 2005-04-15, 14:52
Lokalizacja: Bielsko - Biała
Online: 4d 18m 13s

Re: FIFA '07

Postprzez Adams » 2006-10-12, 13:41

Upek napisał(a):Obrazek
Screen z Fify 07 :d
jak myslicie kto to ? :d
szczerze powiem ze nie mam pojecia i jesli mialbym strzelac to chyba Julio dos Santos


Stawiam na Demichelisa ;)

Chociaż w sumie, ten gościu na obrazku ma dwie frotki..
Adams
Redaktor
Avatar użytkownika
 
Posty: 1822
Wiek: 31
Dołączył(a): 2005-04-07, 09:01
Lokalizacja: Katowice
Online: 3h 28m 18s

Re: FIFA '07

Postprzez Kociol » 2006-10-12, 16:01

Zagrajcie, a potem komentujcie. Ja mam oryginała FIFY 07 i pykam sobie w ostatnim czasie Manchesterem United, wkrótce rozpoczynają się Mistrzostwa Polski, zamierzam wziąć udział w Krakowie, Katowicach i może w Wrocławiu :o
Kociol
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 2343
Wiek: 30
Dołączył(a): 2005-04-06, 17:02
Lokalizacja: Knurów
Online: 7m 3s

Re: FIFA '07

Postprzez Swatek » 2006-10-12, 21:05

Kociol napisał(a):Zagrajcie, a potem komentujcie. Ja mam oryginała FIFY 07 i pykam sobie w ostatnim czasie Manchesterem United, wkrótce rozpoczynają się Mistrzostwa Polski, zamierzam wziąć udział w Krakowie, Katowicach i może w Wrocławiu :o


No ja Kociol pogralem pare meczy i dalem se spokoj, gram w PESa5. Mialem ogromna sympatie i cierpliwosc do produktu EA Sports. Limit sie wyczerpal i mam juz dosc tego samego schematu od paru lat. Gra jak byla sztywna, sztuczna, pozostaje nia nadal. Na pewno fifa 2007 gorsza jest od PESa 5.
"Life is simple, you make choices and don't you look back"
Swatek
Bawarczyk
Avatar użytkownika
 
Posty: 188
Wiek: 31
Dołączył(a): 2005-05-27, 15:55
Online: 0s

Re: FIFA '07

Postprzez asA » 2006-10-13, 14:39

tak troche odbiegając od tematu ale niezupełnie bo też o grach,
mam wormsy 4 mayhem i mam cracka nawet jakis patch sciagnelem i gra sie wlacza ale jak chcem grac i wybieram game to mi chmurki sie pojawiaja i jest myszka i nic,grac nie mozna,
kompa mam b.dobreog grac powinno sie spokok,
co robic?ktos mial taki problem?
http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,63865,2076220.html
wejdz tu i wpisze w miejsce gdzie pisze żeby wpisac kod dostępu 6801004129 i dołącz,
i witaj w lidze ,zapraszam serdecznie
asA
Bawarczyk
 
Posty: 296
Dołączył(a): 2006-04-30, 10:35
Online: 0s

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Gier

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości